Paj är riktigt enklet och gott samt riktigt bra matlådemat!
Denna gång blev det en köttfärspaj med massa gottighetet.

Till en paj (4personer) behövs
3dl mjöl
125g smör
2 msk vatten
500 g köttfärs
Soja, köttbuljng, peppar & chilli (efter smak)
Soltorkade tomater
Gröna oliver
2 pkt Mozarella (här hade jag bara en men skulle behövts två)
Körsbärs tomater
Sätt ugnen på 175° och börja med ett vanligt pajskal där du blandar mjöl, smör och vatten.
Detta blandar du till en deg som lätt går att sprida ut i en form och picka hål med en gaffel. ställ in i ugnen och förgrädda i ca 15 minuter.
Under tiden så gör du fyllningen genom att steka, lök, vitlök, köttfärs och krydda efter smak med peppar, köttbuljong, chilli, soja. Rör sedan ner cream fraich, soltorkade tomater och oliver och låt stå tills skalet är klart.
Häll sedan i fyllningen i formen och toppa med mozrella ost och körsbärstomater, ställ in i ytterligare 30 minuter tills osten har fått fin färg.
Servera med en god sallad!