


Har blivit kär i detta! Och det bästa är att man kan ha vad som helst till det.
Hur du gör och vad du behöver kommer som vanligt här!
Sötpotatis
Rödlök
Babyspenat
Fetaost
Vitlök
Salt&peppar
Kanel
Sätt ugnen på 200°, skölj av potatisen och picka hål med en gaffel olja in potatisen tillsammans med salt&peppar. In i ugnen i Ca 45-60 min beroende på storlek (känn efter med en potatissticka).
När det är ca 10 minuter kvar stek löken ordentligt i riktligt med smör, tillsätt spenaten och pressa ner vitlöken och krydda med kanel.
Skär upp potatisen och lägg ner på lökblandningen och toppa med fetaost!
Ät som det är eller servera med valfritt tillbehör. Här över serveras det både med fläskfile, kyckling eller bakade betor. Halloumi funkar bra till också!
Bakade betor
Rödbetor
Fetaost
Salt
Skär färdigkokade betor och krydda med salt och ställ in i ugnen (200°) med smulad fetaost tills det blivit varmt.