Sallad är ju  nästan lika gott som pasta, men bara nästan.
Till denna behöver du..
 
Bulgur
Babyspenat 
Sparris 
Salladslök
Halloumi
Ägg 
Salt&Peppar 
Chilliflakes 
 
Börja med att koka bulgurn, dela och stek halloumin tills den har fått en bra yta. stek även sparris, lök, babyspenat och krydda efter smak. Servera med ett pocherat ägg.
 
Pochera  ägg! 
Häll salt och vinäger i vatte
Koka upp vatten. Stäng av plattan precis när det börjar koka och tillsätt ättika och salt.
Knäck ett ägg i en kopp. Lägg en sked i vattnet och rör upp en virvel med den. Häll sedan i ägget så håller det ihop. Om det inte gör det kan man hjälpa till med skeden. Låt ägget ligga i vattnet ett tag.
Ta upp ägget med en hålslev. Gulan ska vara lite krämig i konsistensen